Temptation-Nico doet bizarre onthulling over single Laure

Viral
door Benthe
donderdag, 02 december 2021 om 14:00
Na een paar afleveringen van 'Temptation Island Love or Leave' was Donna al helemaal met Nico. Niet veel later stuurde Nico haar een videoboodschap waarin hij vertelde dat 'ie tijdens hun relatie was vreemdgegaan. Opmerkelijk is dat zijn toenmalige romance, Laure, dit allang wist. Zij is namelijk bevriend met dat ene meisje. Huh, what?!
Een paar dagen geleden waren Donna en Nico te gast bij YouTuber Nick Eshuis en vertelde Nico een heel opmerkelijk detail over Laure wat we allemaal nog niet wisten. ''Laure wist allang dat ik vreemd was gegaan. Zij is namelijk een vriendin van het meisje waarmee ik dat deed, dus Laure wist het al vóórdat ik op Temptation Island aankwam. Uiteraard had ze het al besproken met al die andere singles daar,'' legt hij uit. Toen Nico zijn vriendin zo heftig zag reageren bij het eerste kampvuur, was hij ervan overtuigd dat Laure het aan de productie had verteld, en die dan weer aan Donna. ''Je maakt jezelf helemaal gek,'' aldus Nico.
Hereniging
Uiteindelijk is Donna wel blij dat ze het te horen heeft gekregen via een videoboodschap. ''Als Nico het nooit noodgedwongen had opgebiecht, had ik het nu misschien nog steeds niet geweten,'' laat ze weten. Donna vertelt aan Nick dat ze zelf altijd loyaal is geweest, omdat ze dacht dat het ook zo hoorde in een relatie. Een hereniging met Nico ziet Donna dan ook niet zitten. ''We zijn gewoon chill met elkaar. We hebben geen ruzie of zo, maar weer een relatie? Nee, dat niet,'' vertelt Donna. Opvallend is echter dat Nico daar helemaal niet zo zeker van is. Hij ziet een hereniging met Donna juist wel zitten. ''Zeg nooit nooit. Maar op dit moment nog niet, denk ik,'' aldus Nico.
Bekijk hieronder het interview:
Bron: Love & Reality