Temptation-single Joyce haalt keihard uit naar Bert

Viral
door Amber
woensdag, 08 september 2021 om 19:00
Joyce doet mee aan Temptation Island: Love or Leave om de liefde te vinden. In de nieuwste aflevering van Temptation Thirstday op RumagTV geeft ze haar ongezouten mening over de mannen, en die is niet altijd even positief.
Over Wouter was ze erg te spreken. “Hij is echt een topgozer. Heel open, een grote teddybeer. Hij heeft wel een bepaald ego over zich heen, maar als je daar doorheen prikt..” Over één van de andere heren was ze minder goed te spreken, namelijk over Bert.
“Het was echt één of andere ‘Bert-show’”, begint Joyce. “Vooral qua drama. Echt de hele tijd janken. Nu weten we wel dat je je vriendin mist..” Bert is al tien jaar samen met Delphine en doet mee om te laten zien dat hij trouw is aan zijn vriendin.
Temptation-single Willem begrijpt het gedrag van Bert daarentegen wel. “Die man zit voor zijn gevoel al vijf jaar lang opgesloten, het komt er nu allemaal uit. Opeens heeft hij de vrijheid, dan komen ook de emoties eruit. Als je je na vijf jaar relatie nog zó laat behandelen..”
Bekijk het hele interview hieronder.