Temptation-single Niels doet openbaring over relatie met Julia

Viral
door Ambermaandag, 18 oktober 2021 om 16:25
Het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave is juicy, daar kunnen we niet omheen. Er worden relaties verbroken en nieuwe connecties ontstaan. Zo lijkt het over te zijn tussen Julia en Wouter en ontstaat er een goede band met single Niels. Maar dat is toch niet helemaal wat het lijkt...
Julia lijkt het erg goed te kunnen vinden met single Niels. De twee hebben het al erg gezellig samen en het ziet ernaar uit dat er een romantische klik is. Niels geeft zelfs toe dat hij helemaal 'hotel-de-botel' is met de blondine.
Je zou denken dat hij smoorverliefd is op haar, maar niets blijkt minder waar. Wanneer Fawry en René van Rumag tv aan hem vragen of hij echt zo verliefd was, zegt hij nee. Single Kim zit er ook bij en kijkt vol verbazing. "Dit is toch niet gespeeld?", vraagt ze aan hem. Hij licht zijn antwoord vervolgens toe: “Weet je wat het is, je zit daar met heel veel mensen. Julia was de enige dame die mij echt begreep. Dezelfde humor, dezelfde grappen, we konden over alles praten. Dat had ik zélfs niet met de jongens. Dus dan groei je vanzelf wel naar elkaar toe. Maar om nou echt verliefd te zeggen.. Dat komt in mijn ogen na een paar weken pas.”
Ook wordt hem gevraagd of er iets meer is gebeurd tussen Julia en hem. Daarop reageert hij het volgende: “Dat zou zomaar eens kunnen." Wij kunnen niet wachten op de volgende afleveringen!
Bron: lovereality.nl / Beeld: Temptation Island