Temptation Sonny onthult detail over zijn relatie met Jaydi

Viral
door Fabiën
maandag, 01 februari 2021 om 11:32
Sonny zag zijn relatie met Jaydi tijdens Temptation Island helaas stranden. Jaydi verloor haar hart aan single Ricky, waardoor er voor Sonny niks anders op zat dan vroegtijdig de villa te verlaten. In gesprek met YouTuber Boubekar blikt hij terug op zijn Temptation-avontuur en doet hij een opvallende onthulling.
Er werd namelijk al enige tijd gespeculeerd dat Sonny en Jaydi nog vóór hun deelname aan Temptation al uit elkaar zouden zijn en dit gerucht lijkt Sonny nu te bevestigen. “De relatie tussen mij en Jaydi was al zo goed als over. We hadden afspraken gemaakt we blijven loyaal, helaas heeft Jaydi daar toch een andere beslissing in gemaakt waardoor ik emotioneel naar de klote ga. Maar uiteindelijk is mijn diepste valkuil nu mijn piek in mijn carrière. Dus zal ik het nog een keer doen, never nooit. Maar ik heb er geen spijt van.”
Mede vanwege corona hebben de twee toch besloten om mee te doen. “We zouden in maart meedoen en toen kwam corona en werd het verzet. In corona raakte Jaydi haar baan kwijt en ik had geen werk meer met mijn zonnestudio en appartementenverhuur. Dus we zaten op elkaars lip. Elke dag ruzies en we haalden echt het slechtste bij elkaar naar boven. Gelukkig is het nooit naar een knokpartij gegaan, maar we hebben wel echt regelmatig tegen elkaar lopen schelden”, vertelt Sonny.
“Zo hoort een relatie niet te zijn. Wij haalden niet meer het beste in elkaar naar boven", gaat hij verder. "We zaten al op glad ijs en hadden eigenlijk nooit aan het programma mee moeten doen. Want we wisten eigenlijk dat de uitkomst was, ook al zou Jaydi niet met Ricky gaan, was het alsnog stukgelopen, ben ik bang voor. Voor hetzelfde geld had het wel een goede wending gekregen, want we hebben drie jaar een relatie en het ging wel vaker met ups en downs, dus misschien kwam het wel goed.”
“Maar de kans dat het over zou gaan, werd steeds groter. Ik denk dat iedereen met Temptation wel een beetje meedoet voor de cloud en voor de fame. Want als je niet daarvoor meedoet, kun je beter in relatietherapie gaan toch. Jaydi en ik hadden zeker in ons achterhoofd dat Temptation ons hele mooie kansen kon geven”, aldus Sonny. Aha!