Temptations Bert haalt keihard uit naar de productie en Delphine

Viral
door Amberwoensdag, 24 november 2021 om 14:00
Delphine en Bert waren het spraakmakendste koppel van Temptation Island: Love or Leave 2021. Kijkers vonden het geweldig om te zien, maar Bert zelf vond het iets minder leuk. Hij is namelijk niet te spreken over de productie én zijn ex-vriendin Delphine.
In de Belgische krant 'Het Laatste Nieuws' lucht hij zijn hart. Zijn Temptation-avontuur ervaarde hij als een 'doodenge rollercoaster'. Na het zien van de afleveringen vindt hij dat 'ie heel anders is neergezet: “Er raasden die twee weken ontzettend veel gevoelens door mij heen, maar dat wordt onvoldoende verduidelijkt tijdens de afleveringen. Ik weet dat de productie een hele dag moet samenvatten in vijftig minuten, maar ik heb het gevoel dat ik slechter werd neergezet dan ik ben.”
Bij de hereniging van Bert en Delphine werd al snel duidelijk dat het niets meer ging worden tussen hen. Na de opnames is hun band alleen maar verslechterd. “Ik ben heel wat onfrisse dingen over haar te weten gekomen.” Nu hoeft hij niet meer aan zijn relatie met Delphine te denken, want hij is happily in love met Kelly. "Nu maar hopen dat Delphine ons met rust laat…”, zegt Bert daar nog over. Toch heeft Temptation hem ook goede dingen gebracht: "Temptation Island is niet alleen kommer en kwel geweest, want het heeft jou in mijn leven gebracht. Eind goed al goed”, aldus Bert.
Bron: lovereality.nl / Beeld: Temptation Island