Temptations Bert vertelt eindelijk de échte waarheid over massage in hotel

Viral
door Amber
donderdag, 25 november 2021 om 19:00
Temptation Island zit er weer op en oh, oh, oh, wat was het juicy! Bert en Delphine deden een aantal opvallende onthullingen over elkaar. Op een van die onthullingen komt Bert terug en hij vertelt er de waarheid over.
In één van de afleveringen vertelde Delphine tegen presentatrice Monica dat zij iets moest opbiechten. Ze vertelde dat Bert tijdens hun relatie maar liefst twee keer naar een prostituee is geweest. Vervolgens vertelde ze het tegen de hele groep. Iedereen was geshockeerd en ze hadden gelijk veel meer begrip voor haar.
Bert kreeg de beelden waarin Delphine haar verhaal doet ook te zien. Dit deed hem veel en hij ontkende het gelijk. Ook zette hij op dat moment een punt achter hun relatie. Het verhaal over de prostituees bleef voor de kijkers maar een vaag verhaal, want ze zeiden allebei iets anders.
Inmiddels zijn de opnames klaar en vertelt Bert het echte verhaal op zijn Instagram: “De eerste keer was een massagesalon. Ik ontken niet dat er meer werd aangeboden dan alleen massages, maar ik heb nooit extra’s genomen omdat ik het niet kon. De tweede keer had ik een hotel geboekt met massage samen met Delphine. We kregen ruzie, dus Delphine is niet gekomen. Ik heb die massage gewoon door laten gaan voor mij alleen. That’s it!”
Bron: clint.be / Beeld: Temptation Island