Temptations Efrain onthult iets wat iedereen al vermoedde

Viral
door Ambervrijdag, 08 oktober 2021 om 14:00
Er wordt vaak getwijfeld aan de echtheid van het programma Temptation Island. Erfain vertelt daarover meer in een interview en onthult iets wat wij al die tijd al dachten.
Deborah en Koen moesten Temptation Island: Love or Leave eerder verlaten omdat zij zich volgens de singles niet genoeg openstelden. Zij werden vervangen door Efrain en Aylin. Dit koppel maakte al gelijk de tongen los, want fans geloofden niet dat zij oprecht waren. Ze lieten namelijk weten dat ze al twee jaar bij elkaar zijn, maar Efrain deed een jaar geleden nog mee als single aan Temptation Island. Hier kun je alles over lezen in dit artikel.
Daar hebben ze zelf niet op gereageerd, maar Efrain doet wel een boekje open over de oprechtheid van het programma. In een interview met Love Reality onthult hij dat niemand meedoet om oprechte liefdesredenen...
Twee singles, Presley en Bob, lieten eerder al weten dat het stel heeft bekend dat zij alleen meedoen om bekend te worden. En daar is niks aan gelogen: “Alsof er ook maar één iemand meedoet om echt ‘de liefde te vinden. Even serieus, alsof wij de enige zijn die meedoen voor de fame. Iedereen doet mee voor de fame."
Bron: rtlboulevard.nl / Beeld: Temptation Island