Temptations Herbert is opeens compleet veranderd

Viral
door Amberzaterdag, 23 oktober 2021 om 20:02
Herbert Bodendorfer deed in 2017 mee aan Temptation Island met zijn vriendin Jolien Puype. Hoewel Herbert zich daar niet heel braaf gedroeg, zijn de twee wel nog steeds bij elkaar. Ze hebben zelfs een gezinnetje! Na Temptation is er dus niet veel veranderd qua de liefde, maar wel aan zijn uiterlijk!
Temptation Island betekent voor veel deelnemende stellen het einde van hun relatie, maar niet voor Herbert en Jolien. Het verblijf verliep alleen niet helemaal hoe zij zich het hadden voorgesteld: hij dook het bed in met Saartje en zij zoende met verleider Karim. Maar eind goed, al goed dus.
De twee zijn nu happier than ever en hebben twee prachtige kids op de wereld gezet. Ook zijn de twee in 2018 verloofd. Naast dat hij happy is met Jolien, is hij ook zeer tevreden over zijn nieuwe body. Hij heeft heel wat uurtjes in de sportschool doorgebracht en dat kun je goed zien! Herbert is nu zelfs actief in bodybuild-wedstrijden. “Ik heb het beste van mezelf gegeven, tegenover een heel sterke line-up. Ik heb een mooie vierde plaats weten te bemachtigen, tegenover acht deelnemers. Ik ben hier trots op. Op naar de volgende!”, schreef hij onder één van zijn Instagram-foto’s.
Ben je benieuwd naar hoe hij er nu uit ziet? Bekijk de foto dan op de volgende pagina!
Bron: girlscene.nl / Beeld: Temptation Island