Temptations Jaydi onthult wie het uit heeft gemaakt

Viral
door Amberdonderdag, 13 januari 2022 om 19:00
whatsapp image 2022 01 13 at 142553
Temptations Jaydi en Ricky maakten vijf dagen geleden het treurige nieuws bekend dat zij uit elkaar zijn. In een vragenrondje op Instagram vertelt Jaydi hoe het nu met haar gaat en hoe ze tot dit besluit zijn gekomen.

Zwaar

Nooit hadden wij verwacht dat we op dit punt zouden komen. Helaas hebben wij beide besloten dat aan ons liefdes avontuur een einde is gekomen", schreef het stel vorige week op Instagram. Daarbij lieten ze ook weten dat er geen ruzie is en dat ze goed uit elkaar zijn gegaan. Dit betekent niet dat het niks met haar doet. Ze heeft het er namelijk aardig zwaar mee gehad. “Het verschilt echt per dag. De ene dag ben ik mega vrolijk en gaat het mega goed en de andere dag zit ik er doorheen en ben ik veel aan het huilen. We laten het lekker over ons heen komen.”

Gezamenlijk

Jaydi laat ook weten dat het een 'gezamenlijk besluit' was. “Het was een gezamenlijke beslissing, maar geen makkelijke en zeker ook geen leuke beslissing om te maken. Dit is niet iets wat we wilden, maar het is beter zo. We spreken elkaar nog steeds en hebben absoluut geen ruzie en dat willen we zo houden”, aldus Jaydi.
Bron: Love Reality