Temptations Liyah en Tyra halen flink naar elkaar uit

Viral
door Fabiën
donderdag, 04 februari 2021 om 12:32
De nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave heeft voor flink wat drama gezorgd in de villa. In de vorige aflevering was te zien dat Gregory niet bepaald blij was met de videobooschap die hij van zijn (ex-) vriendin Karina kreeg. Kijkers van het programma waren er dan ook van overtuigd dat hij de fout in zou gaan met Liyah, met wie hij gedurende de twee weken in de villa steeds samen was.
Echter blijkt niets minder waar te zien, want Greg zoent tot grote verbazing van velen met Tyra. Hoewel het er in eerste instantie op lijkt dat Liyah hier niet echt over inzit, blijkt uit recente screenshots dat dat dus niet het geval was. Fawrynotsawry deelt in zijn Instagram Stories namelijk screenshots van Tyra, die aangeeft dat Liyah het zó erg vond van Gregory en haar dat ze op de grond lag van het huilen. De productie zou er aan te pas hebben moeten gekomen.
Echter claimt Liyah in een tegenreactie in haar Stories dat hier niets van waar is. Het gaat er dus heet aan toe op Instagram tussen de twee singles. We zijn benieuwd hoe dit gaat aflopen!