Temptations Pommeline rekent af met volger na plaatsen lingeriefoto

Viral
door Amber
woensdag, 01 juni 2022 om 17:49
schermafbeelding 2022 06 01 om 174533
Pommeline Tillière kennen we van haar deelname aan Temptation Island en vandaag de dag staat zij nog regelmatig voor de camera's. Ze plaatst namelijk vaak kiekjes op haar socials. Onder haar nieuwste kiekje krijgt ze een nare opmerking en de blondine slaat keihard terug.
Eens in de zoveel tijd plaatst Pommeline een foto in haar lingerie. Eerder deze week maakte ze haar volgers weer blij in een nietsverhullend setje. "There is nothing impossible to they who will try", schrijft ze erbij.
Aangekomen
Haar nieuwste kiekje valt echter niet bij iedereen in de smaak. Iemand vond het nodig om in de reacties te schrijven dat ze 'erg is aangekomen'. Pommeline laat niet zomaar over zich heen lopen en reageert: “Ja, 10 kilogram om precies te zijn. Ik heb trouwens een weegschaal thuis, maar toch bedankt om het eens te melden voor het geval ik dat nog niet wist of zag. Trots op mijn lichaam! Ik ben een gezonde vrouw. Stop met bodyshamen.”
Toen-en-nu foto
Later deelt ze ook een toen-en-nu foto. “Toen woog ik tussen de 50 en 53 kilogram. Ik ging veel uit, was depressief, at weinig, had een ongezonde levensstijl, en trainde wel intensief, maar was ongelukkig met mezelf. Nu weeg ik tussen de 60 en 63 kilogram. Ik sport veel, heb een gezondere levensstijl, ben een levensgenieter, en ben gelukkiger met mezelf", schrijft ze met trots. En zo is het!
Bron: Love Reality / Beeld: Instagram @pommelinetilliere