Temptations Sonny geeft update over komst eigen realityserie

Viral
door Fabiëndinsdag, 26 januari 2021 om 12:51
Dat Sonny een spraakmakende Temptation-deelnemer was, moge duidelijk zijn. De realityster ging viral met de meest omstreden uitspraken en er werden zelfs hele memes van hem gemaakt. Dat is ook de Nederlandse tv-makers niet ontgaan, want er wordt gespeculeerd dat Sonny een eigen realityserie krijgt. De soapie reageert nu zelf op die geruchten in een interview met Grazia.
“Ik ben nog steeds aan het overleggen over een eigen documentaire of een realityshow, maar er komen leuke projecten aan”, vertelt Sonny. Hij lijkt al wel een idee te hebben over de aard van de serie: “Ik vind het belangrijk om mensen te laten zien dat het leven kort is. En dat als je positief bent, er ook positieve dingen gebeuren.”
Of we de andere Temptation-deelnemers ook terug gaan zien in Sonny's programma? Dat zou zo maar eens kunnen als het aan Sonny ligt. "Ik heb nog steeds goed contact met de jongens. Binnenkort wil ik een datum met ze prikken om eens af te spreken en bij te praten. Ik zou ook wel met hen een soort aftertalk willen opnemen. Ik ben namelijk heel benieuwd hoe zij bepaalde gebeurtenissen hebben ervaren", aldus de realityster. Ha, to be continued!