Thijs Boermans doet opvallende uitspraak over vader worden

Viral
donderdag, 05 oktober 2023 om 9:20
651e725181773ab331496653
Acteur Thijs Boermans, bekend van zijn rol in 'Alles is zoals het zou moeten zijn', en influencer Anna Nooshin verwachten hun eerste kindje. Hoewel Boermans altijd al vader wilde worden, had hij dit moment graag nog even uitgesteld.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Vaderschap eerder dan verwacht

Thijs Boermans (27) en Anna Nooshin (36) kijken uit naar de geboorte van hun eerste kindje. In de podcast 'V4der' deelt de acteur zijn visie op het vaderschap en onthult hij dat hij eigenlijk pas later vader had willen worden. Hij had plannen om eerst wat meer van het leven te genieten en zijn vleugels uit te spreiden.

Veranderde plannen

Hoewel Boermans zichzelf oorspronkelijk niet zo snel vader zag worden, bracht zijn relatie met Nooshin daar verandering in. "Ik had tot dan ook nog nooit zoveel lief gehad als An. Toen wist ik eigenlijk al na twee maanden dat als er een kind moest komen, dan moest zij daar de moeder van zijn," zo vertelt hij in de podcast.

Voordelen van jong vaderschap

Nu zijn plannen zijn omgegooid, ziet Boermans ook voordelen in het jonger vader worden. "Ik vind het eigenlijk wel leuk om te bedenken dat als ik straks 45 ben dan is mijn kind achttien. Ik hoop dan ook echt alles te kunnen doen samen," deelt hij enthousiast.

Een andere opvoeding

Boermans is vastbesloten de opvoeding van zijn kind anders aan te pakken dan zijn eigen ouders dat deden. Hij komt uit een kunstzinnig gezin, waar werk en kinderen op hetzelfde niveau van prioriteit stonden, iets dat hij voor zijn eigen gezin niet ziet zitten. Hij wil een familiaire sfeer creëren en hecht waarde aan gezamenlijke activiteiten.

Bruisende familierelaties

Boermans onthult ook dat hij nauwelijks contact heeft met zijn zusje. Hij meent dat de opvoeding van hun ouders hierin een rol heeft gespeeld, vooral tijdens haar pubertijd. "Omdat zij haar eigen pad moet vinden in de wereld en dat gewoon nog niet kan. En ik denk dat zij meer aandacht nodig had," legt hij uit.
Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Nederlandse celebrities en influencers? Volg ons dan op Instagram (@verraderlijk), TikTok (@verraderlijk.nl) en YouTube (@verraderlijk)!