'Thomas krijgt bizarre eis van productie Bachelor na afgang Tony'

Viral
door Amber
donderdag, 30 september 2021 om 11:41
Tot nu toe hebben De Bachelor en De Bachelorette geen succes opgeleverd. Tony en Gaby bleven beide na hun deelname single. Dit wil de productie voorkomen en stellen daarom een bizarre eis aan de nieuwe Bachelor Thomas.
Van de vorige Bachelor(ette) seizoenen hebben we geleerd dat het enorm veel juice opleverd, maar de liefde blijft achterwegen. En dat is nou juist het doel van het programma. Gaby gaf haar laatste roos aan Joey, maar na elkaar twee keer gezien te hebben in Nederland was het dat dan ook. Tony hield het daarentegen iets langer vol, maar besloot na vijf weken met Julia er een punt achter te zetten.
Hoog tijd om daar iets aan te veranderen, vindt de productie. Daarom zijn zij met een nieuwe eis gekomen voor Bachelor Thomas. Hij móét namelijk minimaal een half jaar samenzijn met de dame aan wie hij zijn laatste roos geeft, volgens Dennis Schouten.
“Hij hoeft niet een half jaar lang écht met de dame te blijven, maar ze moeten wel naar de buitenwereld te communiceren dat het zo lijkt. Af en toe met elkaar op de foto gaan, met elkaar gespot worden.. RTL zit met een probleem. Als er nu wéér een Bachelor komt die niet met iemand eindigt..", laat Dennis weten in zijn YouTube-serie Roddelpraat.
Bron: lovereality.nl / Beeld: Instagram @thooootje