Tony haalt keihard uit naar De Bachelor-dames

Viral
door Amber
woensdag, 08 september 2021 om 9:00
Tony’s liefdesavontuur zit er helaas weer op. In de laatste aflevering was te zien dat Julia de gelukkige was en de laatste roos in handen kreeg. Hoewel hij in de laatste aflevering happy in love lijkt te zijn, heeft de serie hem niet altijd evenveel positiviteit gebracht. De dj kreeg namelijk veel haat over zich heen en reageert daarop.
Elke week werd er aan het einde van een aflevering een rozenceremonie gehouden, wat betekende dat er één of meerdere dames naar huis moesten. Een aantal dames haalde na terugkomst flink uit naar de dj in de media. Diverse vrouwen noemden hem ‘fake’ en ‘two faced’. Tony denkt te weten waar dit vandaan komt en legt het in een interview met FunX uit: “Weet je, heel veel van die dames hebben geen media-ervaring. Ze zien zichzelf voor het eerst terug op tv en dat is confronterend.”
Tony ontkracht vervolgens alle roddels die over hem de wereld in zijn geholpen. “Ik heb me vooral naar de dames als een goede man gedragen. Als zij met modder willen gaan gooien... Ze verspreiden gewoon onwaarheden. Als ik iets niet ben is het two-faced.” Hij laat weten dat hij het erg stom vindt van de dames. “Ik draag heel veel geheimen van veel van de vrouwen. Maar goed, ga de reünie maar kijken.”
Bron: lovereality.nl