‘Tony Junior bedondert de boel in De Bachelor’

Viral
door Amber
donderdag, 05 augustus 2021 om 11:27
We volgen Tony’s zoektocht naar de liefde op de lip en zijn al een aantal afleveringen verder. Er zijn al veel zoenen uitgedeeld, onder andere aan Maxime, de publiekslieveling die vorige week naar huis werd gestuurd. Roddelkoning @Fawrynotsawry laat zich in een nieuwe aflevering van de Roddelloog kritisch uit over De Bachelor.
Hij ergert zich namelijk vooral aan de uitingen van Tony op Instagram. Hierdoor denkt hij dat zijn deelname aan De Bachelor puur voor geld en zijn carrière is. “Wat ik een beetje gek vind, is dat Tony nog steeds reageert onder foto’s van zijn ex Maan. Heel veel comments”, legt hij uit. “Als jij normaal contact hebt met je ex, ga je ook niet gelijk reageren onder haar foto’s, áls je een nieuwe vriendin hebt. Misschien doet hij het ook wel een beetje expres om media-aandacht rond De Bachelor te krijgen.”
“Hij was laatst ook met Romee, van Temptation Island. Hij gaf haar een zoen op camera voor Instagram. Puur om de media uit te lokken. Ik weet niet of hij echt met iemand gaat eindigen. At the end of the day doen mensen dit puur vanwege geld en carrière. Tony is nu weer ergens op Kreta een videoclip aan het opnemen.. Nou, voor De Bachelor heb ik nog nooit een videoclip van hem gezien.” Denk jij dat Tony oprechte intenties heeft in De Bachelor?
Beeld: De Bachelor / Bron: lovereality.nl