Tony Junior nog nooit zo openhartig over relatie met Maan

Viral
door Verraderlijkdonderdag, 18 maart 2021 om 21:02
Tony Junior en zangeres Maan waren ooit een van de meest geliefde showbizzkoppels van Nederland, maar helaas hield hun relatie geen stand. De dj klapt nu uit de school over zijn relatie met Maan én vreemdgaan.
Aan aandacht heeft Tony zeker geen tekort. Hij vertelt dat hij na de breuk met maan overspoeld werd met berichtjes van wanhopige vrouwen. "Als het je zó makkelijk wordt gemaakt, is dat niet erg aantrekkelijk. Dan heb je de buit al binnen", vertelt Tony daarover.
"Als je als dj in een club staat te draaien, ben je natuurlijk dé alfaman van de hele f*kking club. En dan kunnen er honderd miljonairs met tweeduizend flessen staan, maar ík bepaal de muziek en ík laat de mensen dansen, dat is voor vrouwen heel aantrekkelijk", legt hij uit.
Tijdens zijn relatie met Maan had hij echter helemaal geen behoefte aan de aandacht van andere vrouwen. "Dat meen ik echt. Ik zou nooit, never nooit, vreemdgaan, dat vind ik vreselijk. Maar als ik vrij ben, ben ik een losgeslagen hond. Dan houdt niets mij tegen", vertelt Tony.
Desondanks dat Maan en Tony geen stel meer zijn, houden ze nog steeds van elkaar. "Kijk, zij is wat jonger dan ik en moet nog meer van de wereld zien. Ik ben dertig – forever twenty-nine noem ik het – en heb al veel vrouwen ontmoet, geproefd", aldus de dj.
Bron: Telegraaf