Transformatie van Selma Omari zorgt voor heftige reacties

Viral
dinsdag, 26 maart 2024 om 14:13
schermafbeelding 2024 03 26 om 141430jpg
De transformatie van influencer Selma Omari heeft de tongen losgemaakt. Na de geboorte van haar dochtertje heeft Selma haar look radicaal veranderd, tot verbazing van haar fans.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Radicaal nieuwe look

Sinds de geboorte van haar dochter is Selma Omari bijna onherkenbaar veranderd. Fans zijn geschokt na haar transformatie en er wordt volop gespeculeerd dat ze haar gezicht heeft laten verbouwen. Selma, die bekend is geworden door haar openheid over haar leven, heeft na de geboorte van haar dochter gekozen voor meer privacy.

Privéleven achter slot en grendel

Hoewel Selma haar eigen leven graag deelt met haar volgers, houdt ze het leven van haar dochtertje liever privé. In haar YouTube vlogs worden beelden van haar kind vervaagd en foto's van haar dochter deelt ze niet. Ook de identiteit van de vader van het kind houdt Selma grotendeels voor zichzelf. Ze vertelt enkel dat hij een lieve man is die in het buitenland woont.

Alleenstaande moeder

Ondanks de aanwezigheid van de 'lieve man' in haar leven, heeft Selma ervoor gekozen het moederschap alleen op zich te nemen. Ze houdt de vader wel op de hoogte van alles rondom hun dochter, iets wat ze als persoon erg belangrijk vind.

Zorgen over Selma's uiterlijk

Selma blijft wel beelden van haar eigen leven delen, maar die roepen bij fans vooral zorgen op. Volgens hen ziet Selma er zorgwekkend uit en wordt er volop gespeculeerd over mogelijke cosmetische ingrepen. Zo wordt er in de comments onder haar foto's gevraagd of ze een facelift heeft ondergaan. Op haar TikTok account, waarop haar transformatie goed te zien is, heeft Selma de reacties inmiddels uitgezet.