Uitkomst Are You The One? nu al per ongeluk uitgelekt

Viral
door Amber
donderdag, 25 november 2021 om 14:00
In Are You The One? draait het erom dat de deelnemers hun perfecte match vinden. Als alle singles hun perfecte match hebben gevonden, winnen zij een prijzenpot van 200.000 euro. Dat betekent dat iedereen met tienduizend naar huis gaat. Het seizoen is nog maar op de helft, maar we lijken nu al te weten wat de uitkomst gaat zijn.
Tien single vrouwen en mannen doen mee aan het datingexperiment. Van te voren is er via een uitgebreid koppelproces gekeken naar wie de perfecte matches voor elkaar zullen zijn. De deelnemers weten dit zelf nog niet en moeten daar achterkomen.
Het seizoen zit nu al over de helft en er is nog maar één match achterhaald in de truth booth. Het zou dus geen verrassing zijn als de deelnemers niet met de prijzenpot naar huis gaan. Het Instagram-account RealityFBI lijkt dit te hebben bevestigd. Het account vraagt aan deelneemster Shanice of zij haar geldbedrag al heeft gehad en daarop reageert zij: “Welk geldbedrag?” Het ziet er dus naar uit dat ze geen geldbedrag hebben gewonnen. Oh no!
Bron: lovereality.nl / Beeld: Are You The One