Vanessa verspreidde een bizarre roddel over Sanne tijdens De Bachelor-opnames

Viral
door Amber
donderdag, 23 juni 2022 om 10:00
schermafbeelding 2022 06 22 om 165654
Het Bachelor-avontuur van Sanne liep anders dan ze had verwacht. De blondine kreeg een van de eerste zoenen en eindigde bij de laatste drie dames, maar werd naar huis gestuurd. Sanne denkt dat dit door Vanessa komt.
Sanne denkt dat ze geen roos heeft gekregen vanwege Vanessa die roddels over haar zou hebben verspreid. Dit onthult ze in het nieuwe zomerboek van Grazia, waarin ze vertelt dat haar klik met Vanessa niet altijd goed was.
Roddels
“Vanessa heeft tijdens haar één-op-één date tegen Fabrizio gezegd dat ik alcoholist ben, wat allesbehalve waar is", vertelt Sanne, die niet al te blij is. "Tuurlijk, we dronken met de meiden weleens een wijntje, maar thuis sport ik vijf dagen in de week en ben ik vooral druk met mijn gezin. Ze zei ook dat ik flessen had gestolen en onder mijn bed had verstopt.”
Heftig
Sanne weet bijna zeker dat deze roddel ook invloed heeft gehad op zijn keuze. “Toen ik Fabrizio vervolgens ook nog mee op date naar een café nam, is hij dingen op gaan tellen en heeft hij daar zijn keuze op gebaseerd. Ik vond dat heel heftig.”
Verdrietig
De blondine was na terugkomst erg verdrietig over de situatie, maar inmiddels heeft ze het bijgelegd met Fabrizio. "We spreken elkaar nog meerdere keren in de week, ik vind hem gewoon een toffe, oprechte gozer." Gelukkig maar!
Bron: Fem Fem / Beeld: Instagram @sanneghislaine