Verleider verklapt: deze twee gaan dit seizoen nog samen naar bed

Viral
door Benthe
dinsdag, 12 oktober 2021 om 13:29
Het programma 'Temptation Island: Love or Leave' is al even bezig en het lijkt erop dat het voor twee koppels al helemaal klaar is. Maarreh, we moeten nog even en volgens single Shallie komt er nog véél meer juice aan. Spannend!
Het laatste kampvuur was allesbehalve leuk. De dames verheugden zich erop om hun partners te zien, maar aan de andere kant waren ze ook bang voor de beelden. En terecht: Delphine kreeg namelijk te horen dat ze weer een single lady was, want Bert heeft ervoor gekozen om hun relatie te beëindigen. Nico vertelde in een videoboodschap aan Donna dat hij tijdens hun relatie een keer is vreemdgegaan. De meiden waren natuurlijk in tranen. De singles mochten uiteraard ook weer de beelden zien en zij waren compleet in shock.
Niet oprecht
Wat de mannelijke singles niet weten, is dat Delphine tijdens het kampvuur iets heeft opgebiecht. Namelijk dat zij en Bert geprobeerd hebben om zwanger te raken. Shallie was recentelijk te gast bij RUMAG en hier reageerde ze op deze heftige onthulling, maar ze twijfelt of Delphine wel de waarheid spreekt. ''Hoeveel is hiervan waar? Hebben ze het echt geprobeerd? Ik durf mijn hand er niet voor in het vuur te steken,'' begint ze.
Alle remmen los
Wat Shallie wel weet, is dat we nog veel meer drama te zien krijgen in de volgende afleveringen. ''Het is nog niet klaar, nee. Er komt nog een schepje bovenop. We hebben nog niet alles gezien,'' vertelt de realityster. Single Jake, die ook te gast was bij RUMAG, kan dat beamen. ''Ja, op een gegeven moment ben je over een bepaald punt heen, en dan gaan alle remmen los.'' Wat er verder precies gaat gebeuren willen de singles nog niet verlappen, maar Jake vertelt wel dat Donna en single Jimi een steeds hechtere band krijgen. ''In de avonden waren zij steeds samen. Ze hadden veel diepgaande gesprekken en daardoor hebben ze nu een superleuke klik!'' Volgens Jake gaat de romantiek tussen Donna en Jimi veel verder en gaat er nog wel wat spannends gebeuren tussen die twee. Oeh, spannend!
Bron: Grazia