Video: Dusty laat voor het eerst van zich horen na ongeluk

Viral
door Amberzaterdag, 14 augustus 2021 om 14:19
EOTB-Deelnemer Dusty vocht voor zijn leven nadat hij een ernstig scooterongeluk heeft gehad. Het gaat nu gelukkig al stukken beter met hem en hij gaat stappen vooruit. Op zijn Instagram geeft hij via een video een update over hoe het nu met hem gaat.
In de nacht van 20 juni heeft Dusty een zwaar scooterongeluk gehad. Hij werd in coma gehouden en onderging een hersenoperatie. Deze week heeft zijn familie laten weten hoe het met hem gaat. “Dusty is gelukkig een echte tijger en geeft niet zomaar op. De artsen zijn nog steeds stomverbaasd hoe snel Dusty aan het herstellen is.” Ondanks dit positieve nieuws, geven ze ook aan dat ze nog een lange weg te gaan hebben. “Deze week mocht Dusty eindelijk uit het ziekenhuis en naar een revalidatiecentrum om volledig te herstellen. Zowel Dusty als wij zijn hier super dankbaar voor!"
Dusty is ontslagen uit het ziekenhuis en werkt nu aan zijn herstel. Op zijn Instagram laat hij voor het eerst van zichzelf horen na het ongeluk. “Yes, yes dames en heren. Zoals jullie zien ben ik aan het revalideren en ben ik mezelf beter aan het krijgen dan dat ik eigenlijk ben geweest”, begint hij de video. “Het blijft lastig omdat ik niet mezelf ben en ik ook eigenlijk niet beter kan worden. Het is lastig en ik ben volop bezig met herstellen. Hopelijk kom ik beter uit deze tijd”, aldus Dusty.
Bekijk hieronder de hele video: