'Vierde Temptation-koppel al te zien in trailer door blunder: een oude bekende!’

Viral
door Benthemaandag, 30 augustus 2021 om 18:00
Het nieuwe seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' is nog maar net begonnen en het is nu al juicy. In de tweede aflevering werd namelijk bekend dat deze keer niet de singles, maar de koppels weggestuurd kunnen worden. Als een koppel zich niet voldoende openstelt voor de vrijgezellen, moeten ze weg. Nu blijkt dat de eerste exit er al heel snel aan zit te komen!
In het nieuwe seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' is het zo dat koppels naar huis kunnen worden gestuurd als zij zich niet voldoende openstellen voor de vrijgezellen. We zitten nu pas bij aflevering 2, maar heel binnenkort wordt er al een koppel naar huis gestuurd en komt er een nieuw stel voor in de plaats.
Bye bye: Koen en Deborah
Waarschijnlijk moeten Koen en Deborah het programma verlaten. Dit komt doordat Deborah er niet in slaagt om de singles een kans te geven. Dus worden zij heel binnenkort al weggestuurd, waarschijnlijk zal dit in aflevering 3 of 4 zijn.
Het vervangende koppel
Spoiler alert: wie Koen en Deborah gaat vervangen is al bekend! Het vervangende koppel bestaat uit Efrain en Aylin. Komt de naam Efrain je bekend voor? Dat kan kloppen, want hij deed vorig jaar mee als verleider! Efrain en Aylin durven het aan om op deze manier hun relatie te gaan testen. We wensen ze veel succes!
Bewijs
Hoe is dit nu al uitgelekt? In de trailer van Temptation Island is Efrain al te zien, terwijl er nog niks over hem en Aylin was aangekondigd. We kunnen dus met zekerheid melden dat zij straks Koen en Deborah gaan vervangen. Ze zijn sinds juni 2020 een setje.
Bron: Love & Reality