Volgers schrikken zich dood na oude opgedoken foto van Bachelors Sara

Viral
door Amber
dinsdag, 10 augustus 2021 om 9:00
Dat Sara meedeed aan De bachelor kwam voor haar vrienden en familie niet als een verrassing: ze vond de dj altijd al een knappe man. Toch ontbrak de romantische klik en lag ze er in de achtste aflevering uit. Er is nu een foto uit de oude doos opgedoken en haar volgers herkennen haar bijna niet.
@Lifeofyvonne plaatste een foto in haar Instagram Stories van een dame en schreef daarbij: “Rara, wie is dit drie jaar geleden?” Even later gaf ze de hint dat zij één van de deelneemsters is van Tony’s liefdesavontuur. Het bleek om een oude foto van Bachelors Sara te gaan. Je herkent haar bijna niet, omdat ze destijds nog geen zichtbare tattoo’s had. Herken jij haar op deze foto?
Haar avontuur bij De Bachelor zit er helaas op. Bij de laatste rozenceremonie heeft ze geen roos gekregen omdat de spark tussen haar en de dj ontbrak. Met Grazia blikt ze terug op haar avontuur. Ze vertelt dat ze het niet had willen missen: “Met Tony is het niks geworden, maar dat is eigenlijk een beetje bijzaak. Ik heb zoveel leuke vriendinnen eraan overgehouden, die ik elke dag spreek en die ik iedere week zie. Daar ben ik heel erg blij mee, dus ik ben heel dankbaar dat ik heb meegedaan.” En de liefde? “Die komt nog wel. Maar niet met Tony”, besluit ze lachend.
Beeld: De Bachelor