Voor dit bedrag verkoopt Nikkie Plessen haar Amsterdamse huis

Viral
zaterdag, 06 juli 2024 om 18:21
schermafbeelding 2024 07 06 om 182213

Te koop: Herenhuis in Amsterdam Zuid

Modeontwerpster Nikkie Plessen en haar man Ruben Bontekoe hebben hun statige herenhuis in Amsterdam Zuid te koop gezet. Dit meldt de website Bekende Buren. Het echtpaar, samen met hun dochter Jolie en zoon Alain, woont momenteel in het pand aan het Vondelpark.

Vraagprijs en mogelijke winst

Het stel vraagt een bedrag van 5.480.000 euro voor het pand. Bijna twintig jaar geleden kochten ze het huis en vestigden er 4,5 miljoen euro aan hypotheken op. Hoewel de oorspronkelijke koopprijs onbekend is, zou op basis van de hypotheken een winst van rond de 1 miljoen euro mogelijk zijn.

Luxe voorzieningen

Het zes verdiepingen tellende herenhuis biedt volop luxe. Het beschikt over een interne lift, een thuisbioscoop, een dakterras, een jacuzzi en een ruime tuin.

Ruim en riant

Het huis heeft een totale oppervlakte van 331 vierkante meter en bevat tien kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers. De tuin beslaat 100 vierkante meter, en er is tevens een dakterras van 45 vierkante meter.

Een pand met stijl

Dit pand in de hoofdstad combineert ruimte en luxe op een unieke locatie aan het Vondelpark, waardoor het een aantrekkelijk aanbod vormt op de woningmarkt van Amsterdam.