Voormalig haarstylist 1D onthult juicy verhalen

Viral
door Fabiënmaandag, 28 december 2020 om 14:00
One Direction heeft natuurlijk jarenlang menig vrouwenhart weten te veroveren. De boyband reisde heel de wereld rond en maakte tijdens die wereldreis nogal wat mee. Dat heeft hun voormalig haarstylist bekendgemaakt.
Haarstylist Lou Teasdale verzorgde jarenlang de kapsels van Harry, Louis, Liam, Niall en Zayn en kreeg daardoor een uniek kijkje in hun privéleven. Lou kan vertellen dat de jongens erg van hun leven als celeb hebben genoten... Zo kwamen de boys regelmatig met meiden thuis.
“Soms kwamen er mensen binnen, zoals assistentes, die dachten dat ze echte liefde hadden gevonden. Niet veel later hadden de bandleden nieuwe vriendinnetjes en waren de andere dames niet meer welkom. Iedereen weet alles van elkaar."
Of Lou zelf ook het bed heeft gedeeld met een van de 1D'ers? “Ik ben er vanaf het begin tot het einde bij geweest. Het is heel belangrijk om professioneel te blijven, dus nee: ik ben nog nooit met een van de bandleden uit geweest. Bovendien waren ze veel jonger dan ik. Het waren gewoon vrienden", aldus Lou. Aha!