Vriendin van gearresteerde Temptation-ster reageert op opmerkelijke wijze

Viral
dinsdag, 29 maart 2022 om 10:50
tempa
In 2020 deden Melissa van de Vin en Gianni van der B. als koppel mee aan Temptation Island. Toen het stel een telefoon meesmokkelde zodat ze tijdens het programma konden communiceren, kwam de productie erachter en zette het stel direct op het vliegtuig terug naar huis.
Nu is Gianni van der B. hoofdverdachte in het onderzoek naar een crystalmethlab in Nederweert. Je zult het niet geloven maar het is het grootste lab dat er ooit in Nederland is gevonden.
TikTok
Melissa laat op een bijzondere manier van zich horen, namelijk via TikTok. Zo liet ze weten dat de meningen van anderen haar 'geen fluit interesseert'. Dat deed ze op de op dit moment virale sound die veel gebruikt wordt door TikTokkers. Bekijk de beelden onderaan dit artikel.
Hoofdverdachte
Het drugslab werd vorig jaar juli 2021 al ontdekt. Maar pas 8 maart 2022 werden er 3 van de 5 verdachten aangehouden. De hoofdverdachten Gianni van der B. en Damien B. waren op dat moment op vakantie in Dubai. Op 14 maart 2022 meldden ook Gianni en Damien zich op het politiebureau van Venlo, samen met hun advocate Gitte Stevens. Nu zitten alle vijf de verdachten in voorarrest. Overigens is Melissa van de Vin geen verdachte.
Haar reactie
Melissa reageerde op haar TikTok met deze video:
Bron: RTL Nieuws / Beeld: Temptation Island RTL