Vrouw Ali B geeft duidelijkheid over relatiestatus na ophef TVOH

Viral
door Amber
maandag, 17 januari 2022 om 14:15
img 4353
RTL heeft afgelopen zaterdag bekendgemaakt dat The Voice of Holland voorlopig stil wordt gelegd. Ze hebben namelijk berichten binnengekregen over grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik bij het programma. Tegen The Voice-jurylid Ali B is ook aangifte gedaan van grensoverschrijdend gedrag. De vrouw van Ali B heeft laten weten hoe het nu tussen hen gaat.
De mediawereld is in rep en roer door de berichten die de wereld in zijn gebracht over The Voice of Holland. De bandleider van het zangprogramma, Jeroen Rietbergen, heeft het erkend en is per direct opgestapt. Ali B heeft daarentegen aangegeven dat hij onschuldig is nadat er aangifte tegen hem is gedaan. “Ik ben 100 procent overtuigd van mijn onschuld”, liet Ali B weten aan De Telegraaf.
“Het gaat om een beschuldiging over iets dat lang geleden zou zijn gebeurd, maar daar is niets van waar." Hij wil ook graag meewerken aan het onderzoek: "Nogmaals het is niet waar en ik heb vertrouwen dat het onderzoek dat zal uitwijzen.”
Er gingen veel verhalen rond dat het uit zou zijn tussen Ali B en zijn vrouw na de aangifte. Zij reageert nu voor het eerst op alle ophef: “Ik wil wel bevestigen dat we niet uit elkaar zijn. Voor de rest doe ik geen uitspraken en ook in de toekomst niet."
Tim Hofman is al sinds het voorjaar bezig om ongepast gedrag binnen The Voice te onderzoeken. Donderdag komt de aflevering online waarin de beschuldigingen uitgebreid behandeld worden.
Bron: Parra TV / Beeld: Instagram @alibspec