Wait: Deze Temptation Island ster is nu stripper van beroep

Viral
door Amberdinsdag, 22 maart 2022 om 16:00
temptation island 2020 singles mannen 2
In 2020 deed Angelo Koppen nog mee aan Temptation Island, nu heeft hij een mooi gezinnetje: samen met zijn vriendin Anika is hij trotse ouder van een zoontje. Er is inmiddels nog iets veranderd, want hij is nu stripper van beroep!
Angelo vertelt in een gesprek met FunX openhartig over zijn opvallende werkleven. Hij vertelt onder meer over Candy Boys. “Het stond vroeger niet in mijn vriendenboekje”, zegt hij daar grappend over.
Voor de gein
“Acht jaar geleden werd ik geboekt als candy boy, dat is met snoep lopen door een club heen", legt de voormalig Temptation Island-verleider uit. "Dat heb ik twee jaar gedaan en toen werd ik gevraagd door een stripbureau en toen ben ik voor de gein begonnen.”
Gezin
Ondanks dat hij nu een gezin heeft, gaat hij nog steeds door als stripper. Zijn vriendin heeft hier gelukkig geen problemen mee en kan goed met zijn werk omgaan. “We hebben een prachtig leven samen. Ik heb een prachtzoontje van vier maanden en een prachtig gezin en een prachtig huis. Dus ik heb ook gewoon normaal werk, haha.”
Bekijk een fragment van het interview hieronder!
Bron: Love Reality / Beeld: Temptation Island