Weekhoroscoop: Er hangt liefde in de lucht, Schorpioen

Viral
door Benthe
zondag, 25 april 2021 om 20:00
Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto? Je leest vandaag alles wat je moet weten voor aankomende week!
Ram 21 maart – 19 april
Is er een groot project dat je al heel lang zou willen uitvoeren? Let's do this! Tussen nu en 2 maanden zul je de motivatie en het perfecte moment hebben om huisgerelateerde projecten tot een succes te brengen.
Stier 20 april – 20 mei
Check weer even in bij je vrienden, Stier! Je sociale leven krijgt deze week een serieuze boost. Breng de komende maand veel tijd door met je best friends voor openhartige gesprekken. Laat ze weten hoeveel je van ze houdt en hun steun waardeert!
Tweelingen 21 mei – 20 juni
Aankomende week is het van groot belang om je gevoel te volgen. Heb je interesse in spiritualiteit of al enige ervaring met meditatie? Hier haal je op dit moment veel goeds uit.
Kreeft 21 juni – 22 juli
Eerst fix je de grote lijnen, de details komen later wel, Kreeft! Heb je al een besluit genomen over die nieuwe kans in je leven? Dit is het moment. Go big or go home!
Leeuw 23 juli – 22 augustus
Op werk/studie breekt een drukke periode aan! Investeer in jezelf en ga ervoor! Bereid je voor op een belangrijk gesprek later deze week.
Maagd 23 augustus – 22 september
Hoe moeilijk je het soms ook hebt: het wordt echt beter. En dat komt ook door de steun die je altijd van je vriendinnen krijgt. Koop is een bloemetje om ze te bedanken, lieve Maagd.
Weegschaal 23 september – 22 oktober
Je hoeft je niet om alles te verantwoorden. Als je geen zin hebt in drukte, wees daar dan duidelijk over! Eerst moet je echt voor jezelf de zaken op een rijtje zetten, Weegschaal!
Schorpioen 23 oktober – 21 november
Let’s talk about love, want deze week gaat er genoeg gebeuren. Single en klaar voor een nieuwe liefde? Zorg dat hij of zij je kan vinden!
Boogschutter 22 november – 21 december
Tijd om even wat rustiger aan te doen en bepaalde zaken los te laten, Boogschutter! Als er iemand veel hooi op z'n vork heeft, ben jij het. Stort je nu op dingen waar je hart blij van wordt.
Steenbok 22 december – 19 januari
Er moet van alles worden geregeld deze week, maar gelukkig ben je niet de enige die verantwoordelijk is. Overleg goed met elkaar en maak heldere afspraken. En hou je aan je woord!
Waterman 20 januari – 19 februari
Laat je deze week niet afleiden. Elk begin is moeilijk, maar als je je concentreert en gestructureerd werkt, kun je veel werk verzetten. Focus je op je doel!
Vissen 20 februari – 20 maartsen 20 februari – 20 maart
Is je onderbuik gevoel over iets of iemand nieuw in je leven of speelt dit al een tijdje? Loop niet weg voor moeilijkheden deze week. Luister ook eens naar de kritiek die iemand anders heeft, Vis!