Weekhoroscoop: Los het op voordat de bom barst, Vissen!

Viral
door Benthe
maandag, 17 mei 2021 om 7:00
Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto? Je leest vandaag alles wat je moet weten voor aankomende week!
Ram 21 maart – 19 april
Ben je gewend om altijd de leider te zijn? Laat deze week dan een keer iemand anders de touwtjes in handen nemen. Sta je juist vaak op de achtergrond, ga dan een keer in de spotlights staan. Deze week staat voor nieuwe kansen.
Stier 20 april – 20 mei
Als je single bent ga je deze week een spannende week tegemoet. Je raakt namelijk mogelijk aan de praat met een hele leuke onbekende. Als je al verkering hebt, komen er deze week nieuwe dingen op je af wat je relatie meer spice gaat geven.
Tweelingen 21 mei – 20 juni
Ben je erg verlegen? Dwing jezelf absoluut niet om je open te stellen voor een grote groep mensen. Dit maakt het alleen maar erger en daar wordt de situatie niet beter van.
Kreeft 21 juni – 22 juli
Deze week draait om het afmaken van dat ene grote project. Je bent er lang mee bezig geweest en het is nu tijd om de puntjes op de i te zetten, Kreeft!
Leeuw 23 juli – 22 augustus
Je vind iemand al een tijdje leuk, maar hebt er nog niks voor gedaan of niet genoeg. Je gedachtes zijn niet te lezen, Leeuw! Sta jezelf eens toe om je kwetsbaar op te stellen voor je crush of lover. En: go for it!
Maagd 23 augustus – 22 september
Deze week staat in het teken van: de diepte ingaan. Als je deze week afspreekt met vriendinnen of met je familie in gesprek bent, ben dan openhartig. Ja, dit kan leiden tot emotionele uitingen, maar dat is nou net wat je nodig hebt.
Weegschaal 23 september – 22 oktober
Aan het einde van de week kan je éindelijk alles op je to-do list afstrepen. Je bent deze week in een gemotiveerde en georganiseerde bui, Weegschaal. Houd dit vast!
Schorpioen 23 oktober – 21 november
Je bent al een tijdje aan het twijfelen of je eerlijk moet zijn over je gevoelens voor een zeker iemand. Ben je bang dat de ander niet hetzelfde voor jou voelt, Schorpioen? Tip: Start het gesprek subtiel in plaats van je gedachtes direct af te vuren op diegene. Geef hints om te kijken hoe de ander erin staat. Als je het gevoel krijgt dat de ander ook iets voor jou voelt, kan je je openstellen.
Boogschutter 22 november – 21 december
Je bent lekker bezig Boogschutter, maar denk je ook wel aan jezelf? Probeer deze week zoveel mogelijk tijd vrij te maken voor leuke activiteiten waarmee je je hoofd leeg kan maken. Als je toch wat dingen moet fixen waar je niet onderuit komt, neem dan tenminste wat tijd vrij voor een beetje me-time.
Steenbok 22 december – 19 januari
Zijn jullie echt gewoon vrienden of kan er wat moois opbloeien tussen jullie twee? Het is tijd om eerlijk tegen jezelf - en de ander - te zijn, Steenbok!
Waterman 20 januari – 19 februari
De items die je recent hebt gekocht staan al een tijdje te stoffen in je kamer. Plan een make-over in, Waterman! Het is tijd om je kamer op te ruimen en het een nieuwe look te geven.
Vissen 20 februari – 20 maart
Je hebt al een paar dagen erge ruzie met iemand. Of dit nu een familielid, een vriendin of huisgenoot is, je moet het uitpraten voordat straks de bom barst. Het is tijd om vrede te sluiten. Lukt dit niet? Dan scheiden jullie wegen hier.