Whatsapp gesprek Lesley en Shani opgedoken na gevecht

Viral
door Amberwoensdag, 23 juni 2021 om 18:00
Dat Shani en Lesley elkaar niet lagen, werd al wel duidelijk tijdens de opnames van Ex on the Beach: Double Dutch. In Nederland ging deze onenigheid verder en de twee belanden afgelopen weekend in een voedselgevecht.
Dit weekend hadden de EOTB-originals een feestje met elkaar. Hier deden zij spelletjes en een opdracht was dat Shani en Lesley een voedselgevecht moesten houden. Zo gezegd, zo gedaan. Dit liep alleen fout af. Shani gooide per ongeluk een schaaltje in Lesley’s gezicht, waardoor ze vervolgens naar het ziekenhuis moest.
Lesley heeft gisteren een video op haar Instagram geplaatst waarin ze vertelt wat er precies is gebeurd. Hierin vertelt ze ook dat ze niet gelooft dat het per ongeluk was. Er is een WhatsApp gesprek opgedoken waar te zien is dat Shani haar excuses aanbiedt en ze laat weten dat ze zich er schuldig over voelt. Lesley lijkt haar excuses aan te nemen: “Geen probleem! Ze hebben het dichtgeplakt in het ziekenhuis en ze zeiden dat het wel mee zal vallen met het litteken, gelukkig”, aldus Lesley.
Beeld: Ex on the Beach, MTV / Bron: Instagram @fawrynotsawry