Wtf: dit is de echte leeftijd van Emily in Emily in Paris

Viral
door Benthe
maandag, 27 december 2021 om 19:00
Een masterdiploma op zak, een geweldige baan én ook nog eens verhuisd naar Parijs. Hoofdpersonage Emily van 'Emily in Paris' heeft het allemaal maar goed voor elkaar. Maarreh, hoe oud is ze eigenlijk?
Vanaf het moment dat het eerste seizoen van 'Emily in Paris' op Netflix stond, was iedereen meteen helemaal obsessed met de serie. Wij vroegen ons eigenlijk al best snel af wat de leeftijd van Emily zou zijn. Ze oogt nogal jong voor iemand die een masterdiploma op zak heeft en een hele goede baan heeft. Dan moet je toch wel eind twintig zijn?
22 jaar
Aangezien de leeftijd nergens in het eerste seizoen wordt benoemd, besloot een journalist het eens na te vragen bij Lily Collins, die Emily speelt. ''Ik geloof niet dat we ooit een specifiek getal hebben genoemd over haar leeftijd, maar volgens mij komt ze net van de universiteit,'' liet Lily vorig jaar aan British Vogue weten. ''Misschien is dit het eerste jaar nadat ze haar diploma heeft gehaald, dus ik denk dat ze rond de 22 jaar is.''
Too good to be true
Say whut?! Een 22-jarige die een masterdiploma heeft gehaald en de nodige werkervaring heeft om een goede baan in Parijs in de wacht te slepen? Dat kan toch niet waar zijn... Het is ook niet waar! Kort na het interview met de Britse Vogue nam Lily haar woorden terug. Op Twitter postte ze een GIF van Emily die nogal verward kijkt. ''Emily die naar mij kijkt wanneer ik haar leeftijd verkeerd heb,'' schreef Lily erbij. ''Sorry girl, je mag dan geen 22 jaar zijn, maar je gedraagt je soms wel zo!''
Het antwoord
Oké, Emily is dus geen 22 jaar oud. Maarreh, hoe oud is ze dan wél? Het tweede seizoen van Emily in Paris geeft hier gelukkig antwoord op. In de derde aflevering van het nieuwe seizoen organiseren haar vrienden en collega's een verjaardagsfeestje voor Emily. Terwijl ze zich voorbereidt op haar party, krijgt de jarige job ontzettend veel verjaardagswensen van haar Instagram-volgers. Het Vaga-Jeune account deelt haar leeftijd met de hele wereld: ''29 years Jeune! Gefeliciteerd @emilyinparis.'' Dat klinkt een héél stuk realistischer!
Bron: Grazia