'Yolanthe gespot met dure ring van haar nieuwe vriend'

Viral
door Benthewoensdag, 12 januari 2022 om 14:00
schermafbeelding 2022 01 07 om 134022
De laatste tijd gaan er veel geruchten rond dat Yolanthe weer aan het daten zou zijn. Vorige week werd ze zelfs intiem gespot met een man en nu blijkt dat ze een dure ring van hem cadeau heeft gekregen.
Yolanthe heeft een nieuwe man aan de haak geslagen. Vorige week werd ze op vakantie zelfs met deze man gespot! We hebben het over Lentini Eersteling en hij is een Nederlands model. Het lijkt erop dat het serieus is tussen die twee, want Yolanthe is gespot met een hele dure ring om haar vinger, die ze eerder nog niet had.
Reactie Wesley Sneijder
Volgens een insider zijn ze allebei echt verliefd op elkaar. Yolanthe liet eerder weten dat ze openstaat voor de liefde, want ze wil graag nog een tweede kindje. Moeder worden is namelijk het mooiste wat haar ooit is overkomen. Haar eerste kindje Xess Xava heeft ze gekregen met haar ex Wesley Sneijder. Hun relatie is voorgoed voorbij, omdat Wesley meerdere keren is vreemdgegaan. Wesley speelt momenteel alleen nog de rol als vader voor Xess Xava, al lijkt dit allemaal ook heel stroef te gaan. Wesley heeft nog niet gereageerd op het nieuws dat Yolanthe een nieuwe vriend heeft.
Bron: Utopianieuws