Yvonne Coldeweijer deelt foto van groeiende babybuik: ’23 weekjes’

Viral
door Verraderlijk.nlzondag, 20 augustus 2023 om 18:00
64e20cdb8c7fc58a602db5c7
Yvonne Coldeweijer, ook bekend als de juicekoningin, is al over de helft van haar zwangerschap en geeft haar volgers een update met een foto van haar groeiende babybuik.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

De aankondiging van de zwangerschap

Onze favoriete juicekoningin, Yvonne Coldeweijer, maakte in juni bekend dat ze een kindje verwacht. Op Instagram deelde ze een romantische foto van haar en haar vriend in een zwembad bij zonsondergang. In de onderschrift stond in kleine letters de uitgerekende datum: 11-12-2023. Wat een geweldig nieuws!

23 weken zwanger

Vorige week liet Yvonne weten dat ze een korte pauze nam omdat ze het te druk had gehad. Maar ze is weer helemaal terug! Ze bedankt haar volgers voor alle lieve berichten en geeft aan dat ze haar dag begint met yoga voor zwangere vrouwen. Dit helpt bij de stijfheid die ze ervaart door haar groeiende buik. Een vragenrondje op Instagram onthult dat ze al 23 weken zwanger is. Ze deelt ook een foto van haar groeiende buik en beschrijft hoe bijzonder ze het vindt om de baby de hele dag in haar buik te voelen bewegen.
image 9 593x1024

Pregnancy Yoga

Yvonne vertelt dat ze de yoga erg fijn vindt. Ze zocht naar 'pregnancy yoga' op YouTube om rugklachten tegen te gaan. En dat zorgde voor hilarische momenten thuis. Haar vriend deed namelijk mee aan de yogasessie en dat zorgde voor veel gelach. Yvonne blijft ook fit door twee keer per week te sporten met een personal trainer. Beweging blijft belangrijk, ook tijdens de zwangerschap!
Bron: Instagram @lifeofyvonne | Grazia.nl
Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Nederlandse celebrities en influencers? Volg ons dan op Instagram (@verraderlijk), TikTok (@verraderlijk.nl) en YouTube (@verraderlijk)!