Zangeres Yuli dacht dat kindje sliep in draagzak, maar was overleden

Viral
door Amberzondag, 06 februari 2022 om 12:00
Yuli doet mee aan het zangprogramma Better Than Ever. Hier komen elke week zeven mensen bij elkaar die ooit hebben meegedaan aan een talentenjacht. Yuli vertelt tijdens de opnames over de heftige dag toen zij erachter kwam dat haar dochtertje was overleden.
De zangeres deed in 2002 mee aan Idols en later ook nog aan The Voice of Holland. Ze heeft al meerdere hoogtepunten in haar carrière bereikt, maar ook dieptepunten. In die donkere periode kon ze ook helemaal niet naar muziek luisteren.
Ongeluk
"Dat is gebeurd toen ik een ongeluk gekregen heb met mijn kind", vertelt ze. Het gebeurde allemaal toen ze haar dochter droeg in de draagzak. "Ik bracht haar naar de opvang, samen met mijn tweeling. Een heel mooie tweeling. Ik had haar borstvoeding gegeven en toen dacht ik dat ze aan het slapen was. Maar ze was niet aan het slapen. Ze was overleden..."
Niet verstoppen
Yuli vindt het belangrijk om haar verhaal te delen en zich niet te verstoppen. Ze hoopt deze boodschap over te brengen aan andere ouders die zoiets tragisch hebben meegemaakt.
Bron: RTL Nieuws / Beeld: RTL