Zien: Bridget Maasland laat ook siliconen uit haar borsten halen

Viral
door Verraderlijk.nldonderdag, 10 augustus 2023 om 12:00
64d4bdbbdd2c9258910907d1
Bridget Maasland, de bekende Nederlandse presentatrice, heeft na 25 jaar besloten om afscheid te nemen van haar borstimplantaten. De 48-jarige celebrity deelde dit nieuws via haar Instagram Stories, waarin ze aangaf nu al tevreden te zijn met haar keuze.
Zo, dat is nog eens nieuws! Benieuwd naar de details? Lees dan snel verder.

Terug naar natuurlijk

'Na 25 jaar heb ik weer mijn eigen natuurlijke borsten', schrijft Bridget op Instagram. Dit nieuws komt niet lang na haar terugkeer van een vakantie, die haar een onaangename verrassing opleverde. De presentatrice bedankt in haar bericht dokter Felicia Smits, die haar heeft geholpen bij de operatie. 'Ik ben nu al blij met het resultaat', voegt ze eraan toe.
image 2

Geen tegenstander van cosmetische ingrepen

Bridget heeft in het verleden aangegeven geen problemen te hebben met cosmetische ingrepen. Sterker nog, ze is regelmatig te vinden bij 'de botoxboer', zoals ze het zelf noemt. Het doel? Er gewoon even wat gezelliger en uitgeslapener uitzien, zonder dat je dan helemaal strakgetrokken wordt.
Maar na 25 jaar heeft Bridget definitief besloten dat ze klaar is met haar borstimplantaten. Een beslissing die ze, gezien haar vrolijke bericht op Instagram, tot nu toe niet betreurt.
Het blijft interessant om te zien hoe publieke figuren als Bridget omgaan met thema's als lichaamsbeeld en schoonheidsidealen. We zijn benieuwd wat de toekomst voor haar in petto heeft!
Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Nederlandse celebrities en influencers? Volg ons dan op Instagram (@verraderlijk), TikTok (@verraderlijk.nl) en YouTube (@verraderlijk)!