Zien: Dit staat er voor jou in de sterren deze week

Viral
door Amber
dinsdag, 24 mei 2022 om 20:00
gian cescon iluwhlgndaa unsplash
De sterren kunnen heel wat zeggen over je. Zo kunnen ze ook vertellen wat de week voor jou in petto heeft. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!
Jouw sterrenbeeld verteld je wat jou deze week staat te wachten. Spannend...

Stier

Deze week voel jij je een beetje wisselend en daarom zal jij jezelf helemaal vinden in muziek. Voel jij je een beetje sad? Zet dan een chille playlist op om tot rust te komen en dan zul jij je snel weer blijer voelen!

Tweelingen

Deze maand is de maand van de Tweelingen en daarom voel jij je erg goed. Maak hier deze week gebruik van en maak mooie herinneringen met je vrienden.

Kreeft

Deze week is niet helemaal jouw week. Je bent best wel onzeker en zit niet helemaal lekker in je vel. Heb het er met je vrienden over, hopelijk helpt je dat een beetje!

Ram

Jij hebt een good mood deze week en niemand krijgt deze kapot. Probeer daarom ook niet te veel om te gaan met mensen die dit in de weg zitten. You go, Ram!

Maagd

De laatste tijd ben jij erg aan het twijfelen over belangrijke dingen in je leven. Probeer deze week even alles op een rijtje te zetten, Maagd.

Weegschaal

Er gaat deze week iets gebeuren wat alles veranderd. Veranderingen zijn positief, dus no worries!

Schorpioen

Je bent de week niet helemaal lekker begonnen omdat je veel stress hebt voor school. Maak een goede planning, want dat zal je meer rust geven.

Leeuw

Jouw motivatie deze week is on point en je bent aan het knallen voor school. Lekker bezig, Leeuw!
Boogschutter
Je hebt deze week zin om iemand die dichtbij jou staat in het zonnetje te zetten. Go for it, Boogschutter.

Steenbok

Jij zit deze week bomvol goede ideeën. Werk deze ideeën uit en ga ermee aan de slag!

Waterman

Je voelt je deze week onrustig en niet helemaal jezelf. Neem tijd voor jezelf door bijvoorbeeld een stukje te gaan lopen buiten. Hier maak je je hoofd leger mee.

Vissen

Je bent erg positief deze week en jouw omgeving merkt dat ook. Dit levert leuke momenten op.
Beeld: Cian Cescon, Unsplash