Zien: Enorme ruzie uitgebroken tussen Michella Kox en Louisa

Viral
dinsdag, 15 augustus 2023 om 11:00
64d63a883db0f6a1c9cdb40a
De vriendschap tussen bekende besties Michella Kox en Louisa lijkt ten einde. Volgens Michella heeft Louisa haar gekwetst, waardoor ze heeft besloten afstand van haar te nemen.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Geen vriendschap meer tussen Michella en Louisa

Michella Kox en Louisa, die we kennen als onafscheidelijke vriendinnen, lijken uit elkaar te zijn gegaan. Dit nieuws kwam naar voren toen het Juicechannel meldde dat er iets niet pluis was tussen de twee. Fans merkten op dat de dames elkaar minder vaak taggen en posten in hun Instagram stories, een activiteit die ze voorheen voortdurend deden.

De reactie van Michella en Louisa

Toen Juicechannel een vraag-antwoord sessie hield, vroeg een volger hoe de vork in de steel zit. Zowel Michella als Louisa werden om een reactie gevraagd, maar beiden hielden de lippen stijf op elkaar. Michella suggereerde dat ze het beter aan Louisa konden vragen, terwijl Louisa reageerde met een emoji van een poppetje met een dichtgeritste mond.

Michella deelt meer informatie

Michella heeft recentelijk twee berichten op haar Instagram story geplaatst over de situatie. Ze gaf aan dat haar inbox vol zit met vragen over Louisa en wat er gaande is. Ze ontkrachtte de gedachte dat hun conflict iets met muziek te maken heeft en gaf aan dat Louisa haar heeft gekwetst op een manier die ze liever privé houdt. Na deze actie besloot Michella afstand te nemen.

De keuze van Michella

Michella gaf aan dat ze nooit iemand zou kwetsen van wie ze houdt en dat Louisa hierin de fout is gegaan. Ze voelde de behoefte om hierover iets te zeggen, gezien de speculaties die ontstonden. Volgens Michella was het netter geweest als Louisa hierover had gesproken, maar dat dit opnieuw bewijst dat ze de juiste keuze heeft gemaakt door afstand te nemen.
image 4
image 5
Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Nederlandse celebrities en influencers? Volg ons dan op Instagram (@verraderlijk), TikTok (@verraderlijk.nl) en YouTube (@verraderlijk)!