Zien: EOTB-Brody Bad bijna onherkenbaar met lang haar

Viral
donderdag, 21 april 2022 om 19:00
schermafbeelding 2022 04 20 om 161654
Tijdens Ex on the Beach, Double Dutch leerden we Brody Bad 'El Loco' kennen. We kennen hem als de jongen met goed kort geschoren kapsel. Zeer zeker niet vreemd.
Hij is namelijk barber en wil zijn coupe altijd strak hebben.
Volle coupe
Tegenwoordig heeft Brody een zeer volle coup. Zo draagt hij nu namelijk een welbekende man bun, zo spotte Grazia op een foto van hem terwijl hij een klant van een nieuw kapsel voorziet.
Interview
In een interview een tijd geleden aan MTV vertelde hij dat hij tijdens EOTB neergezet is als een ander persoon, ook deels door zichzélf. "Kijk, in sommige situaties heb ik me exorbitant gedragen en echt een typetje neergezet. Daar heb ik echt mezelf geprobeerd uit te vergroten tot een versie van Brody die ik eigenlijk niet ben. In sommige situaties ben ik wel gewoon mezelf gebleven. Eigenlijk ben ik gewoon een hele lieve rustige jongen. Maar daar leek het erop alsof ik echt een feestbeest was. Dat was op dat moment mijn manier om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Of het de juiste manier was? Nee, ik hoop dat ik ooit nog een keer de kans krijg om de ware Brody te laten zien. Hoe ik echt ben, op een positieve manier."
Bron: lovereality.nl