Zien: Gast irriteert zich aan EOTB's Shirley bij First Dates

Viral
door Amber
zondag, 08 januari 2023 om 12:01
eotb shirley 2
Hou jij van realityprogramma's? Dan kan het niet zo zijn dat je Shirley niet kent. Deze blondine deed namelijk mee aan Ex On The Beach, Temptation Island en Eating With My Ex.
En nu was ze ook te zien bij First Dates . Maar dat gaat niet heel vlekkeloos...!
First Dates
Bij First Dates komt je met als doel om de liefde te vinden, maar zoals je waarschijnlijk al weet, lukt dat niet altijd. Vaak zijn blijken ze achteraf toch geen match te zijn. Er zijn ook gevallen waarbij je al tijdens de date ziet dat het niks wordt.
first dates barbie showmag 1021x580 1
Geen match
En de date van Shirley is zo'n date waarbij je al gelijk ziet: dat is geen match. Sterker nog: hij lijkt zich zelfs aan haar te irriteren... Daarom blikken wij even terug op deze hilarische date.
Bron: Showmag / Beeld: Instagram
Sporten
De reality-ster heeft namelijk een date met een personal trainer. Hij vindt sporten erg belangrijk en wil dan ook graag dat zijn vrouwtje veel met haar lichaam bezig is. Shirley is zeker met haar lichaam bezig, maar dat doet ze niet in de sportschool.
Ergenis
Bij hem groeit de ergernis met de minuut en ook fans valt het op. "Ik heb het met hem te doen. Dat er echt iemand dacht dat dit een goede match zou zijn… Zou het als een belediging zien", laat een kijker weten. Een ander zegt: “Ik zie die gast denken ‘Weer een dag van mijn leven verkloot!’”