Zien: Kaj van der Voort probeerde eerder al Sylvia Geersen te fixen

Viral
door Amber
zaterdag, 04 februari 2023 om 12:00
mk0w2rt0jxoerg1663336598
Sylvia Geersen is dit keer de gelukkige die naar Zuid-Afrika afreist voor de liefde in De Bachelorette. Daar heeft ze de keuze uit maar liefst zeventien mannen. Zij zijn echter niet de enige die een poging probeerden te doen.
Kaj van der Voort onthult dat hij haar vroeger ook probeerde te fixen.
Liefde
Echt geluk in de liefde heeft Sylvia nog niet gehad. Ze noemt haar exen zelfs 'verschrikkelijke exen'. Haar deelname aan De Bachelorette ziet ze als de uitgelezen kans om met verschillende mannen te daten - en hopelijk ook de liefde te vinden.
4b2117dc 1f29 421f 98e8 55c315ad1edcjpg
Sylvia Geersen in De Bachelorette
Kaj van der Voort
Als het aan de mannen ligt, moet dat wel goed komen. Zij zijn tenslotte allemaal voor haar naar Zuid-Afrika gevlogen. En zij zijn niet de enige met interesse: Kaj van der Voort onthult op Instagram dat ook hij in het verleden een poging heeft gedaan om Sylvia voor zich te winnen.
Instagram
Deze week verschenen de eerste twee afleveringen van De Bachelorette op Videoland en Kaj kon het niet laten om een oude foto met Sylvia te delen. 'Ik deed in 2012 als 16 jarige puber al een poging om de bachelorette te veroveren. Alleen dit moment duurde slechts 20 seconden en was enkel voor de foto i.p.v 3 weken romance onder de Afrikaanse zon', schrijft hij erbij.
Reactie
De foto heeft Sylvia Geersen ook bereikt. 'Nou we waren kinderen daar! Omg wat leuk', schrijft zij onder de foto.