Zien: Maxime Meiland onherkenbaar met nieuwe coupe

Viral
door Fabiën
zondag, 02 mei 2021 om 11:00
Maxime Meiland deelt regelmatig mooie kiekjes van zichzelf op Instagram. En hoewel we de realityster meestal herkennen door haar blonde coupe, is ze nu voor een compleet andere look gegaan.
Maxime deelt namelijk een nieuwe foto op Instagram, waarop ze met een nieuwe kastanje bruine coupe te zien is. En dat het haar goed staat moge duidelijk zijn, want in de reacties gonst het van de complimenten. "Wow, staat je enig" en "Wauw, pretty you!", reageren fans. Iemand anders vindt haar vooral op Carice van Houten lijken met deze rood/bruine coupe. Bekijk de foto hieronder.
De realityster maakte onlangs bekend in verwachting te zijn van haar tweede kindje, samen met vriendlief Leroy. Maxime is al moeder van dochtertje Claire (3) uit een eerdere relatie. Het lijkt erop dat Claire een zusje krijgt. In een interview met Shownieuws vertelde Maxime namelijk 'dat ze moeite had met een meisjesnaam uitkiezen.' Het is nog niet duidelijk of ze per ongeluk verklapte dat ze een dochtertje krijgt óf dat ze het zei zonder er bij na te denken.