Zien: mensen lachen om de bizarre reden waarom EOTB-Shirley moet huilen

Viral
door Amber
zaterdag, 15 oktober 2022 om 18:00
eotb shirley
Shirley Cramer kennen we van realityprogramma's als Temptation Island, Ex On The Beach en Eating With My Ex. Daar zien we vooral een harde van haar, maar nu laat ze een hele andere kant van zichzelf zien.
Ze breekt namelijk in tranen uit bij een interview.
Tranen
Tijdens een podcastopname bij de Date Night Talkshow wordt de realityster gevraagd wanneer zij voor het laatst heeft gereageerd. "Gisteren", zegt ze daarop. Zo te zien raakt het haar nog steeds, want als ze uitlegt waarom ze moest huilen, barst ze weer in tranen uit.
schermafbeelding 2021 07 21 om 094944 1024x590
TikTok
Shirley legt uit dat het kwam door een filmpje op TikTok van een hondje die is overleden. Het raakte haar vooral toen het hondje met een tennisbal speelde, omdat die van haar dat ook altijd doet. “Ik ben gewoon bang dat mijn dieren doodgaan”, zegt ze snotterend.
Maar in de reacties vinden mensen het maar grappig... Bekijk op de volgende pagina wat mensen zeggen!
Lees hier verder
Reacties
Steven Brunswijk die ook aangeschoven was, moest erom lachen. Net als de mensen in de reacties. "Steven vraagt zich echt af wat hij daar doet volgens mij haha", zegt iemand. Toch vinden veel mensen het ook wel lief. "Ik hou echt van Shirley, ik snap dit gevoel helemaal", reageert een kijker.