Zien: Michael van der Plas probeert Sarah van Soelen te fixen

Viral
door Amber
maandag, 01 november 2021 om 12:37
Tortelduifjes Sarah van Soelen en André Hazes zijn helaas niet meer samen. Zelf hebben ze het nog niet bevestigd, maar mensen die dichtbij hun staan wel. De reden van de breuk is tot dusver nog onbekend. Wel weten we dat beide weer vrijgezel zijn en dat vinden sommige helemaal niet zo erg...
Een relatiebreuk betekent voor mensen die een oogje op je hebben dat je weer in de markt bent! Zo ook bij Sarah van Soelen. De laatste weken kwamen er steeds meer geruchten over haar en André in de wereld over een mogelijke breuk en die zijn nu bevestigt. Sarah is een knappe dame en sommige mannen vinden het helemaal niet erg dat zij nu vrijgezel is.
Zoals Michael van der Plas bijvoorbeeld. Hij is sinds een tijdje weer vrijgezel na zijn verbroken relatie met Naomi Dijkstra. Daarom kan hij zijn peilen weer op andere dames richten. En dat doet hij op Sarah. Op zijn Instagram Story deelt hij een foto van haar en schrijft daarbij: 'Beautiful'. Hiermee laat hij zien dat hij haar wel ziet zitten. Vinden jullie hun een match?
Bron: axed.nl