Zien: Pommeline laat haar fillers verwijderen en ziet er nu zó uit!

Viral
maandag, 28 augustus 2023 om 17:53
64ecc032209bc108397569b2
Pommeline Tillière, beter bekend als de opvallende verschijning uit 'Temptation Island', staat bekend om haar cosmetische ingrepen. Deze keer kiest ze echter voor een ommekeer: ze wil haar lipfillers laten verdwijnen.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Pommeline gaat voor natuurlijke look

Met een post op Instagram vertelt Pommeline aan haar volgers dat ze besloten heeft de fillers in haar lippen te laten oplossen. Volgens de realityster zijn haar lipfillers door de jaren heen omhoog gaan zitten, wat resulteerde in een onnatuurlijke uitstraling. Daarom kiest ze nu voor een ingreep om deze deels te laten verwijderen, met als doel een meer natuurlijke look. Ze deelde een foto van haar lippen voor de behandeling met haar volgers.

Behandeling niet zonder pijn

Pommeline maakt geen geheim van het feit dat deze behandeling allesbehalve pijnloos is. Ze vertelt dat het oplossen van de fillers op het moment zelf zeker brandt, maar dat dit gevoel daarna weer verdwijnt.
image 12

Resultaat: kleinere lippen

Een paar uur na de behandeling deelt Pommeline een video waarin ze een tuincentrum bezoekt. Hierin zijn haar lippen zichtbaar kleiner. Het lijkt er dus op dat de ingreep zijn werk heeft gedaan en dat Pommeline tevreden is met het resultaat.
Pommeline is altijd open geweest over haar cosmetische ingrepen en ook deze keer houdt ze haar volgers nauwgezet op de hoogte. Met haar keuze voor een meer natuurlijke look lijkt ze een nieuwe weg in te slaan. We zijn benieuwd welke stappen ze in de toekomst nog meer gaat zetten op het gebied van cosmetische ingrepen.
image 13
Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Nederlandse celebrities en influencers? Volg ons dan op Instagram (@verraderlijk), TikTok (@verraderlijk.nl) en YouTube (@verraderlijk)!