Zien: Sarah's strijd om André weer terug te krijgen doet Monique helemaal niks

Viral
door Amber
vrijdag, 06 mei 2022 om 14:16
andre hazes sarah monique 2
Er lijkt een heftige strijd te zijn tussen de twee ex-liefjes van André Hazes. Sarah lijkt erop te hinten dat zij André weer voor haar terug wil winnen, maar zo te zien doet dat helemaal niks bij Monique.
Monique maakte een aantal weken geleden bekend dat zij en kleine Dré naar Amerika reizen om André Hazes te bezoeken. “Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn”, zo liet Monique weten. Maar volgens verschillende roddelkanalen zit er iets anders achter, namelijk een verzoening tussen de twee.
Verzoening
Iemand die niet staat te springen om een verzoening tussen hen, is oud-liefje Sarah van Soelen. Met verschillende aanwijzingen op haar Instagram probeert ze te laten zien dat zij en André weer mogelijk samen zijn. Zo draagt ze bijvoorbeeld weer het kettinkje dat zij van hem heeft gekregen en schrijft ze 'baby blue' op haar Instagram Stories: de woorden die zij als stel vaak gebruikten.
Geen effect
Toch hebben de Instagram Stories geen effect in Amerika. Monique trekt zich er namelijk niks van aan en is gewoon op pad met André en zoonlief. Bekijk zelf maar!
monique westenberg orlando showmag 574x1024
Bron: Instagram @reality.fbi