Zien: Temptation Joël en Shanta zetten samen een opmerkelijke tattoo

Viral
zaterdag, 19 augustus 2023 om 18:00
64df75044b09bad3135eb962
Niets schreeuwt liefde als het etsen van die gevoelens in inkt! De Temptation Island's Shanta en Joël drukken hun liefde uit door samen een tattoo te laten zetten.
Wil jij weten wat er gebeurd is? Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Temptation Island: liefde sterker dan jaloezie

Shanta en Joël gingen met twijfels Temptation Island binnen, vooral met wat jaloerse gevoelens. Maar aan het einde van het programma bleek hun liefde sterker dan ze ooit hadden gedacht. Deze lovebirds zijn nog steeds super gelukkig samen en hebben dit nu op een unieke manier kenbaar gemaakt: door samen een tattoo te laten zetten.
Hoewel ze beiden een klik voelden met andere singles in de villa, misten ze elkaar enorm. Tijdens het laatste kampvuur kregen ze geen beelden meer te zien vanwege hun loyale gedrag. Eindelijk konden ze elkaar weer in de armen nemen tijdens de hereniging. Nu zijn ze nog steeds samen, wonen ze samen en hebben ze zelfs een gezamenlijke kinderwens.

De Tattoo

Hun liefde voor elkaar is duidelijk zichtbaar in de Instagram Story van Shanta. Ze liet zien dat zij en Joël samen een tattoo hebben laten zetten. Shanta koos voor een 'Q' van Queen, terwijl Joël een 'K' van King liet tatoeëren. Niet erg bescheiden, maar zeker wel romantisch!

Toekomstplannen

Wat betreft hun toekomstplannen, in een interview met Grazia in juni deelden Shanta en Joël dat ze allebei kinderen willen, maar dat dit nog even op zich laat wachten. "We hebben net ons huisje samen en kijken op dit moment naar een hondje," gaf Joël aan. Maar Shanta is duidelijk over één ding: "Ik wil trouwen." En blijkbaar wil ze dat snel doen: "Ik wil binnen nu en een jaar verloven," gaf Shanta aan. Wij houden Instagram zeker in de gaten!
image 8 590x1024
Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Nederlandse celebrities en influencers? Volg ons dan op Instagram (@verraderlijk), TikTok (@verraderlijk.nl) en YouTube (@verraderlijk)!