Zien: Temptations Merijn showt lichaam na enorme transformatie

Viral
door Fabiën
dinsdag, 23 februari 2021 om 17:00
Het is alweer een paar seizoenen geleden dat Merijn meedeed aan Temptation Island. De realityster deed destijds meer met zijn ex-vriendin Lisa, maar tegenwoordig heeft hij een relatie met YouTuber Karlijn. Het lijkt erop dat Merijn niet heeft stilgezeten tijdens de coronacrisis, want op Instagram showt hij zijn fitbody.
Merijn is de afgelopen maanden druk aan het sporten geweest en dat is te zien ook op de transformatiefoto. “Ik had het enorm zwaar met het accepteren van de corona situatie alles wat ik als dj de afgelopen 8 jaar heb opgebouwd was in 1 klap weg, ook gaf ik 1,5 jaar personal training, maar ook dat werd onmogelijk gemaakt. Ik trainde al jaren in de gym maar heb het erg laten verslonzen, omdat ik als excuus gebruikte: Eten is het enigste waar ik nog plezier uithaalde", schrijft hij bij de post.
“De afgelopen tijd zit ik op een enorm zwaar dieet & train ik elke dag of het nou hardlopen is of het tillen van boodschappen. Ik heb één doel en dat is 2021 tot mijn fitste jaar te benoemen. Er zijn nog aardig wat dagen te gaan maar ik ben hard op weg", aldus de voormalig Temptation-ster.
En of hij hard op weg is! Bekijk hieronder het resultaat.