Zien: Yolanthe met nieuwe lover op cover bekend tijdschrift

Viral
door Ambervrijdag, 04 februari 2022 om 9:00
0201 yolanthe lentine
Yolanthe Cabau datet nu al een tijdje met Lentini Eersteling. Het lijkt de goede kant op te gaan, want ze zijn samen gespot op vakantie in Mexico. Hier is ze intiem gefotografeerd en deze foto verschijnt deze week op de cover van het bekende blad Privé.
Stapje verder
De hoofdredacteur van het roddelblad, Evert Santegoeds, heeft dit laten weten. “Ze is opnieuw in Mexico gespot. We waren gebleven bij wat romantische foto’s bij een zwembad en we gaan nog een stapje verder", vertelt hij aan Shownieuws. "Dat stadium van daten en verkennen is wel voorbij, want op de nieuwe foto is te zien dat Xess Xava al in de nek zit van Lentini en daar heel vertrouwd mee is.”
Pijnlijk
Volgens hem laat de foto duidelijk zien dat het al meer is dan daten. Hij weet ook te vertellen dat Wesley Sneijder er kapot van is. “Ja, het is best pijnlijk voor hem natuurlijk. Het is natuurlijk al pijnlijk als je je ex met een nieuwe liefde ziet zitten op een terrasje, maar met je kind in z’n nek en dan ook nog in een vrij groot weekblad in Nederland…”
Andere geluiden
Het lijkt dus de goede kant op te gaan tussen Yolanthe en Lentini. Toch hoorden we deze week ook andere geluiden over hun romance. Dat kun je teruglezen in dit artikel.
Bron: Mediacourant